vineri, 9 iulie 2010

de exemplu

se face ca Voltaj, doamnelor si domnilor, a scos o noua melodie. curios de slaba pentru un band care cu staif in tarisoara noastra. in vremurile astea, cand inundatiile ne surpind de fiecare data, cand bac-ul are un procent de 50% promovati, iar guvernul vorbeste serios cand spune ca o sa taie pensiile (!), daca e lasat - usor si sigur, se face ca nu te mai poate uimi nimic.
Senzational insa! Palmaresul tv show'urilor romanesti se-mbogateste cu un nou format: "Burlacul", ultima fita in materie de playback in televiziune, cu participarea extraordinara si in regia lui (altfel nu vad cum) ...Cata. Bote Cata. Un very glossy Bote Cata,
cu alb la ochi machiat si bronz de Caraibe, plus 2 prieteni de rezerva (sa-l ajute), se pregateste - God knows for how long from now- sa-si gaseasca o aleasa. Nu stim daca a inimii sau la purtator, nici bunaoara ce surprize-soc ne asteapta! in fine, eu m-am uitat. si m-am uimit in neuimirea mea de neclintit. un palmares de lack of dignity, superficial, poza multa si din cand in cand, prost gust.

Un show putin extrasezon, as zice. ce sad, sa fii asa de fotogenic!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu